Vergadering? Netwerkborrel? Personeelsfeest? Lunch? Of lekkere trek?

Het dillema, wat eten we deze keer?

U kent het dillema vast wel, een netwerkborrel, overwerken, een lunch-afspraak met een potentiele klant, het jaarlijkse personeelsfeestje, wat zullen we deze keer eens serveren? Een gebakje of een broodje is gemakkelijk, maar niet voor elke gelegenheid geschikt. En wat als deze gelegenheden zich met enige regelmaat voordoen…

De oplossing

Vanuit onze moderne keuken in Apeldoorn, kunnen wij u deze zorg uit handen nemen. Wij maken voor u, met veel plezier:

  • (luxe) hapjes schotels
  • patat
  • (eigen gemaakte) snacks
  • bittergarnituur schotels
  • eigen gemaakte salades, op schaal
  • vers belegde broodjes
  • complete menu’s

Vraagt uw gelegenheid om iets simpels, of juist iets exclusiefs? Hiervoor bent u bij De Ridder aan het goede adres!

Vers voor u bereid!

Wij maken onze hapjes, salades en het overgrootte deel van onze snacks, van begin tot eind helemaal zelf. Ze worden dagelijks in onze eigen keuken bereid, puur natuur en ze bevatten geen houdbaarheidsverlengende ingrediënten.
Bij het maken van onze hapjes, snacks en salades hebben wij maar één doel voor ogen: ze moeten gewoon de allerlekkerste zijn! Keer op keer! En elke dag weer, zijn we er trots op om met de mooiste kwaliteits-ingrediënten te mogen werken.

Wensen?

Wij maken uw bestelling graag voor u klaar geheel naar wens. Een variatie van patat, snacks of menu’s? Meerdere salades of een eigen gekozen variatie van bittergarnituur en snacks? Bijna alles is mogelijk. En ook voor een compleet vegetarische bestelling draaien wij onze hand niet om!
U krijgt onze (luxe) hapjes, salades en bittergarnituren aangeleverd op een mooie schaal, u kunt de hapjes dus direct presenteren en zo op tafel zetten. Ontzorgen is ons vakgebied!

Meer informatie:

Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over de (maatwerk) mogelijkheden voor uw bedrijf, komt u dan gerust langs bij één van onze collega’s. Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen.

Bezorging voor bedrijven:

Bij een bestelling vanaf €25,- bezorgen wij gratis, onder dit bedrag berekenen wij €2,50 bezorgkosten aan u door.

Informatie aanvraag bedrijven